Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Знову Івано-Франківськ та інші міста волають про допомогу від циганського насилля

Київ, Львів, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Мукачево, а тепер знову Івано-Франківськ волають про допомогу від циганського насилля.

Так напередодні в Івано-Франківську на Привокзальній площі циган напав на вагітну жінку, вдаривши її по обличчі.

Про це повідомили на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська.

Інші роми влаштували шабаш в одному з закладів харчування біля центрального універмагу.

Особи останніх працівниками Муніципальної інспекції було встановлено.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цигани проживають в мікрорайоні Пасічна у самовільному поселенні на березі річки Бистриця Солотвинська (р-н залізного мосту).

Отож працівники Муніципальної інспекції навідалися до цього поселення з метою проведення профілактичних бесід, для подальшого недопущення вчинення порушень громадського порядку.

Попри проведену профілактичну розмову у ввечері цього ж дня семеро неповнолітніх циган напали на іншу жінку в Івано-Франківську та видерли у неї сумку…


Нагадаємо, що весною цього року нині повторно переобраний міський голова Івано-Франківська свободівець Руслан Марцінків за порушення громадського спокою і карантину наказав усіх гастролерів-ромів посадити в автобуси та повернути їх на Закарпаття, але після скандалу піднятого лібералами, які звинуватили мера у расизмі та ксенофобії, Марцінків був змушений вибачитися та відступити…

ФОТО архівне: Привокзальна площа, Ів.-Фр.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності