Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

54% українців не хочуть вакцин: ні платної, ні державної, що їх обіцяв Шмигаль

52% українців не готові вакцинуватися від коронавірусу, навіть якщо щеплення буде безкоштовним. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 14-16 грудня.

І воно й не дивно після таких слів прем’єр міністра Шмигаля, що вакцинація від COVID-19 в Україні на комерційній основі буде проходити паралельно з державною вакцинацією.

Попробуй зрозуміти: на чорта треба платити приватнику за вакцину, якщо можна безкоштовно одержати державну, чи, можливо, Прем’єр чогось не дорозказав? 

«Як тільки вакцини за прискореною процедурою будуть зареєстровані в Україні, комерційні підприємства негайно отримають можливість завозити ці вакцини в Україну. Далі — це вже питання до таких компаній, вони також ведуть свої переговори і укладають договори. Я переконаний, що це будуть паралельні процеси з державною вакцинацією», — заявив Шмигаль в інтерв’ю агентству Інтерфакс-Україна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

За словами очільника уряду, на даний момент ведуться переговори з шістьма фармкомпаніями, вакцини яких пройшли дві фази клінічних досліджень, знаходяться на третій і реєструються в інших країнах.
У межах глобальної ініціативи COVAX Україна отримає перші партії безкоштовної вакцини не пізніше лютого, наголосив Шмигаль.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності