Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Республіканці заборонять операції зі зміни статі для НЕПОВНОЛІТНІХ, дозволені демократами

В США зростає кількість штатів, де дають відсіч ґендерному порядку денному. Розбирався в даному питанні на своїй сторінці один з кращих українських філософів і оглядачів політситуації у США Сергій Чаплигін:
Вже шість штатів: Техас, Флорида, Алабама, Арканзас, Арізона та Юта прагнуть законодавчо обмежити операції щодо «зміни статі» для НЕПОВНОЛІТНІХ !!!
Уособленням цієї кампанії став губернатор Флориди республіканець Рон Десантіс, який влаштував цілу судову війну організаціям, які нав’язують дітям «гормональну терапію» з препаратами, які блокують статеве дозрівання. А лікарів, які радитимуть неповнолітнім «змінити стать», віднині позбавлятимуть ліцензії.
За останні кілька років на тлі поширення ґендерного порядку денного кількість «трансґендерів» у США різко зросла. Особливо великий відсоток «трансґендерів» серед підлітків – представників поколінь «зумерів».
Також зростає число «детрансґендерів» – тих, хто шкодує про зміну ґендера і намагається повернутися до своєї біологічної статі.
Багато хто з тих, хто пройшов «гормональну терапію», особливо в ранньому віці, потім мають всілякі проблеми зі здоров’ям.
Особливо це стосується тих, хто намагався «змінити стать» хірургічним шляхом – саме серед них дуже висока частка тих, хто шкодує про спробу змінити свою стать.
Республіканські штати поступово починають боротися з ґендерною повісткою.
Ця тема є виграшною – адже більшість американців вважають спосіб життя «трансґендерів» аморальним.
І дуже негативно ставляться до «гормональної терапії» для дітей.
А також виступають проти участі чоловіків-трансґендерів у жіночих видах спорту.
Тому безсумнівно республіканці активно використовуватимуть культурну війну навколо «трансґендерів» у рамках своєї президентської кампанії у 2024 році.
І у разі перемоги на виборах президент-республіканець (Трамп чи Десантіс) зможе заборонити горезвісні практики «зміни статі» для неповнолітніх уже в масштабах усієї Америки.
Зазначимо, що саме губернатор Флориди республіканець Рон Десантіс є найвірогіднішим кандидатом від партії на майбутніх президентських виборах в США у 2024 році замість Дональда Трампа, яка він випереджає за рівнем популярності серед американців…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності