Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Республіканка Спартц закликала Байдена НЕГАЙНО надати Україні керовані реактивні системи залпового вогню більшої дальності (GMLRS) або армійські тактичні ракетні системи (ATACMS)

Напередодні зустрічі у форматі Рамштайн 20 січня 2023 року, член Конгресу США Вікторія Спартц виступила з заявою, закликаючи адміністрацію Байдена надати Україні керовані реактивні системи залпового вогню більшої дальності (GMLRS) або армійські тактичні ракетні системи (ATACMS).
«Наступні шість місяців будуть вирішальними для жорстокої війни в Україні, а засоби озброєння більшої дальності будуть вирішальними для її успіху.
Адміністрація Байдена повинна бути проактивною для змін і своєчасно надавати українській армії належну безпекову допомогу, щоб стримувати подальшу російську агресію.
Думка про те, що 80-кілометровий потенціал не може досягти росії, а 300-кілометровий може, не має жодного сенсу, якщо ви просто подивитесь на карту – Україна та росія мають спільний понад тисячу миль кордон».
Отож, критикам республіканців і,зокрема Спартц, слід краще дивитися, що коїться під власним носом, а не втручатися в одвічну американську внутрішню боротьбу демократів із республіканцями, і слід пам’ятати, що СРСР розвалили саме президенти-республіканці Рейган і його наступник Буш-старший, а США завжди вигравали саме при республіканцях і програвали при ліберальних демократах…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності