Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Тепер черга республіканців ганяти Байдена довкола Білого дому, – історія з секретними документами

Секретні документи, які знайшли у президента США Джо Байдена, ймовірно, були випадково неправильно розміщені.

Як повідомляє видання CNN, про це заявив спеціальний радник президента США Річард Заубер.

Заубер відреагував на призначення Роберта Гура спеціальним прокурором для розслідування секретних документів, які виявили у Байдена.

«Ми впевнені, що ретельна перевірка покаже, що ці документи були випадково переплутані, а президент та його адвокати вжили оперативних заходів після виявлення цієї помилки», – зазначив він.

Раніше у будинку президента США Джо Байдена, що розташований у Вілмінгтоні, знайшли невелику кількість секретних документів.

Помічники президента США Джо Байдена виявили, як мінімум, ще одну партію секретних документів за межами вашингтонського офісу, який він використовував після того, як пішов з адміністрації Обами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що минулого року за нацьковуванням демократів ФБР провело обшуки в опонента Байдена екс-президента-республіканця Дональда Трампа, під час яких буцімто теж знайли у нього документи із держтаємницею, за що демократи із Мін’юстом відразу почали його переслідування з метою засудити, що стало прецидентом в історії президентства в США…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності