Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

А українці й далі не поспішають вакцинуватися

Indians stand in a queue to deposit and exchange discontinued currency notes, outside a bank in New Delhi, India, Sunday, Nov. 13, 2016. Chaotic scenes played out across India over the weekend, with long lines growing even longer and scuffles breaking out, as millions of anxious people tried to change old currency notes that became worthless days earlier when the government demonetized high-value bills. (AP Photo/Altaf Qadri), APTOPIX

Станом на 10 березня 2021 року в Україні від коронавірусу щеплено тільки 23 480 осіб.

Про це повідомляє проєкт МОЗ “Коронавірус-інфо”.

4 362 особи щеплено проти COVID-19 за добу 9 березня 2021 року в Україні. Від початку кампанії щеплено 23 480 осіб, з них отримали 1 дозу – 23 480 осіб“, – йдеться у повідомленні.

За добу найбільша кількість щеплених зафіксована у Донецькій області (660 щеплень), за весь період вакцинальної кампанії найбільша кількість щеплених у Донецькій області (3 134 щеплення), найменша – у Сумській області (430 щеплень).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Кількість щеплень, проведених у регіонах за останню добу:

Вінницька область – 330 щеплень;
Волинська область – 160 щеплень;
Дніпропетровська область – 260 щеплень;
Донецька область – 660 щеплень;
Житомирська область – 50 щеплень;
Закарпатська область – 90 щеплень;
Запорізька область – 60 щеплень;
Івано-Франківська область – 72 щеплення;
Київська область – 320 щеплень;
Кіровоградська область – 140 щеплень;
Луганська область – 220 щеплень;
Львівська область – 140 щеплень;
м. Київ – 100 щеплень;
Миколаївська область – 70 щеплень;
Одеська область – 180 щеплень;
Полтавська область – 230 щеплень;
Рівненська область – 110 щеплень;
Сумська область – 80 щеплень;
Тернопільська область – 180 щеплень;
Харківська область – 130 щеплень;
Херсонська область – 150 щеплень;
Хмельницька область – 110 щеплень;
Чернівецька область – 40 щеплень;
Чернігівська область – 90 щеплень.
Черкаська область – 390 щеплень.
Нагадаємо, 24 лютого в Україні

Ляшко назвав області України, де розпочато вакцинацію від коронавірусу препаратом індійського виробництва CoviShield за ліцензією компанії AstraZeneca, який 23 лютого прибув до Києва. Першим у країні щепився лікар-анестезіолог із Черкас. Він від початку пандемії працює в реанімації з пацієнтами, хворими на коронавірус.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

1 березня від коронавірусу у прямому ефірі вакцинувався міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Очільник МОЗ став першим з чиновників, хто отримав щеплення від COVID-19. 2 березня під час робочої поїздки на Донбас щеплення отримав президент Володимир Зеленський.

Десять зірок та лікарів вакцинувалися в прямому ефірі “1+1” наживо отримали щеплення проти коронавірусу зірки та лікарі. Телеканал “1+1” організував вакцинацію спільно з Міністерством охорони здоров’я та фондом ЮНІСЕФ. Подібних публічних щеплень в прямому ефірі донині не робили в жодній країні світу. Серед тих, хто отримав укол – п’ятеро лікарів та стільки ж публічних осіб. Зокрема ведуча ток-шоу “Право на владу” Наталія Мосейчук, співачка Руслана Лижичко та телеведучий Олександр Педан.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності