Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Агентка Меркель і її шестірки ніяк не вгамуються щодо України: Путіна не можна звинувачувати за Бучу

Вчора президент України Володимир Зеленський показово відмовив у візиті до України президенту Німеччини і відомій російській маріонетці Франку-Вальтеру Штайнмаєру.
А в цей же час колишній радник Меркель з військової політики, бригадний генерал у відставці Еріх Фад вирішив поділитися своєю оцінкою щодо агресивної війни Росії в Україні, а саме стосовно злочинів проти цивільних.
У цьому зв’язку він висловив думку, що насправді Путін «не мав наміру» обстрілювати пологовий будинок в Маріуполі. Генерал Вад риторично запитує: «Чому він повинен це робити? Він би був засуджений в усьому світі. Як би це не було жахливо, але таке вже ставалося, ми вже прийняли тисячі загиблих серед цивільних в Іраку, Лівії, Афганістані».
Тобто за аналізом таких генералів як Фад звинувачувати Путіна поки не слід, адже це все звичайні побічні втрати війни і вони поки є набагато меншими, ніж в Іраку чи Афганістані.
Цей же “великий військовий експерт” у перший день агресивного нападу Росії на нашу державу сказав, що ця війна триватиме пару днів і вона вже програна.
Він також виступав і виступає проти постачання зброї Україні. І за будь-який крок в бік України, зручно лякає всіх німців початком Третьої світової.
Це все, що потрібно знати про військових експертів, які оточували канцлера Німеччини Меркель і давали свої «професійні» негативні оцінки щодо вступу України в НАТО.
“Привіт, генерал Фад! Те, що ви виправдовуєте військового злочинця Путіна, навіть після різанини в Бучі, говорячи, що нібито бомбардування пологового будинку не було наміром Путіна – це підло. Вам має бути соромно. Ви так і залишитесь назавжди путінферштеєром”.
Газета «WELT» вже встигла розповісти про цю розмову генерала і посла. Стаття вийшла під назвою – “Путінверштеєр форевер” – Мельник розлючений на екс-радника Меркель».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності