Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Байден “зізнається” Зеленському, коли все уже буде скінчено – 30 серпня

На сайті Білого дому повідомили, що президент США Джо Байден чекає українського колегу Володимира Зеленського у Вашингтоні 30 серпня.

Про це повідомив прессекретар Білого дому Джен Псакі:

Президент Байден з нетерпінням чекає можливості вітати президента України Володимира Зеленського в Білому домі 30 серпня 2021 року.

Візит підтвердить непохитну підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України перед обличчям триваючої агресії Росії на Донбасі та у Криму, нашу тісну співпрацю в галузі енергетичної безпеки та нашу підтримку зусиль президента Зеленського у боротьбі з корупцією та реалізації програми реформ, заснованої на наших спільних демократичних цінностях“.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, зустріч Байдена із Зеленським відбудеться після завершення побудови останнього сегмента трубопроводу Північний потік-2, після ювілею України – 30-річчя Незалежності та зустрічі Кримської платформи. Тобто, коли по Україні усе вже буде вирішено, аж тоді Байден зможе зізнатися своєму молодому колезі, що він від самого початку планував його зрадити перед Німеччиною та Росією?..

Нагадаємо:
  • 7 червня Зеленський та Байден поговорили телефоном, обговорювали, серед іншого, візит до Білого дому цього літа.
  • 7 червня видання Axios з посиланням на джерело в адміністрації Байдена повідомило, що Білий дім розглядав можливість запросити Зеленського у Вашингтон для зустрічі з Байденом до його саміту з президентом РФ, але відмовився від цієї ідеї через зміну керівництва “Нафтогазу”.
  • Байден провів першу телефонну розмову із Зеленським 2 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності