Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Божевільні заявки росіян і загадкове зізнання вбивці Сіндзо Абе

Позавчора антиросійська коаліція та увесь світ здригнулися від відставки прем’єра Великобританії Бориса Джонсона і після новин того ж дня про замах на колишнього прем’єр-міністра Японії. А вчора вже підтвердились найгірші очікування – Абе загинув внаслідок поранень, а далі були заяви росіян та загадкове зізнання вбивці…

Це був великий чоловік, який заклав фундамент японського відродження, яке вже стає реальністю. Найправіший голова уряду після 1945 року відкрито боровся за добру пам’ять про японських героїв Другої світової та підтримував реставрацію політичної влади імператора.

Ці глибоко табуйовані питання тепер сприймаються зовсім по іншому. Психологічну стіну зламано і по мірі розгортання світової кризи ми станемо свідками відновлення істинно – японського світогляду та відкритої влади Династії. Абе розпочав процеси які не спинити.

Але самим головним його досягненням, лишиться в історії відновлення повноцінної японської армії. Сили Самооборони вже перетворились на реальне військо і процеси лише розпочато. Це ключ до виживання Японії в сталевих грозах суворого 21 сторіччя. Абе встиг врятувати країну, яку пацифізм прирікав на катастрофу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вбивство цього великого чоловіка це вереск безсилля, а не повноцінний акт терору. Вороги Японії, в зловісних тінях яких безперечно вгадуються необільшовики, вже програли. Вони ніколи не зможуть знищити те, що він створив.

Вбивці мимоволі подарували цьому герою смерть від ворожої зброї, гідну самурая. Це лише зробить пам’ять про нього величнішою, а його пролита кров надасть сил неминучому відродженню величної імператроської Японії.

Коли японські і українські школяри будуть проходити історію звільнення “Північних територій”, відновлення Тихоокеанської імперії та розгрому більшовицьких недобитків, в якості того хто заклав фундамент перемоги буде вказано державотворця і мученика імператорської Японії Сіндзо Абе.

Цікаво, що російські політики у цьому вбивстві відразу звинуватили британські спецслужби, мотивом для чого буцімто послужила дружба Абе із росією, і навіть в агонії маразму назвали наступних жертв британців – Орбана, Трампа і Замана… Яким чином нащадок самураїв одвічних ворогів росії, реставратор військової велечі Японії Сіндзо Абе міг бути другом кацапів, з якими японцям ще доведеться повоювати за Курили, не владається до голови навіть самим божевільним…

Заарештований за звинуваченням у вбивстві Абе 41-річний Тецуя Ямагамі заявив, що таким чином хотів виступити проти якогось угруповання, до якого нібито належав загиблий політик.

Про яке угруповання йдеться, не повідомляється.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Моя мати, будучи втягнутою в це угруповання, зробила значну пожертву, внаслідок чого наше життя зруйнувалося”, – заявив він.

Нагадаємо, що вчора, після відставки британського прем’єра Джонсона у відставку подала прем’єрка Естонії, а в ЄС почалися чергові активні підкилимні рухи…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності