Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Бушман визнав провину ФРН у війні та прибув до Києва, – на кого “переводить стрілки” Шольц

Канцлер ФРН Олаф Шольц заявив, що Китай несе “особливу відповідальність” у контексті війни росії проти України та зазначив, що важливі слова Пекіна про те, що необхідно дотримуватись принципів ООН.

За словами Шольца, війна рф проти України кидає виклик міжнародному порядку миру та безпеки. Він зазначив, що путін “більше не ухиляється від загрози ядерної зброї”.

Водночас сьогодні, 4  листопада, до України прибув із візитом Міністр юстиції Німеччини Марко Бушман.

“Ми твердо стоїмо на боці України. Федеральний міністр юстиції Марко Бушман виїхав минулої ночі, щоб відвідати цю країну. Ясно одне: ми надаємо фінансову, військову та гуманітарну підтримку – і будемо це робити. Ми не відмовимося від свободи та справедливості“, – йдеться у повідомленні міністерства.

Нагадаємо, що саме міністр Марко Бушман у минулому місяці підтвердив слова іншого експерта й аналітика світового рівня, німця за походженням, Едварда Люттвака, що провина за відкритий напад росії 24 лютого на Україну лежить саме на Німеччині, зокрема її аферах із Північним потоком-2, хоча були й інші підкилимні ігри тодішньої німецької канцлерки і за сумісництвом агентки кремля-штазі “Еріки” Меркель…

То що знову коїться, “ліверна ковбаса” Шольц, як його раніше назвав посол України в ФРН Андрій Мельник, переводить стрілки з провиною Німеччини на Китай, а єдиний чесний міністр з його уряду, якй цю провину ФРН не побоявся визнати вголос, сьогодні прибув до Києва? Ба, більше того: сама росія сьогодні називає Україну не маріонеткою янкі США і НАТО, а англосаксів, і тепер на них покладає вину у цій війні! США за кілька днів до парламентських виборів погрожують Ірану та Північній Кореї війною, Вірменія, як російська маріонетка, цієї ночі знову атакувала кордони протурецького Азербайджану…

Префразувавши одного легендарного і улюбленого усіма радянського кіноперсонажа, скажемо: “Здається, панове, що ми на порозі якогось нового грандіозного шухеру в нашому дурдомі під назвою “Земля””!..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності