Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ситуацію у війні міг би пероломити світовий трибунал над Меркель

І ЗНОВУ КЛЯТА МЕРКЕЛЬ – АГЕНТКА ШТАЗІ “ЕРІКА”:
Як вже раніше писала наша аналітична ґазета “За Лаштунками”, путін намагається повернути Меркель у велику політику, але з першого заходу у нього це не вийшло. Отож відбулася нова спроба її повернення.
Дехто називає цю бездітну політиканшу, якій відповідно ніколи не було чого втрачати окрім кар’єри і власних амбіцій, фінальним козиром її колеги і керівника путіна. Міченим козирем, який можна використати в найбільш зручний час для ініціювання масштабного інформаційного тиску на європейські уряди і суспільства.
Отож, вчора агентка “Еріка” заявила, що не варто усі загрози володимира путіна вважати блефом.
“Це в жодному разі не ознака слабкості чи умиротворення, а ознака політичної мудрості”, – сказала Меркель, вистучаючи на на церемонії відкриття Фонду канцлера Гельмута Коля.
Зважаючи, що це не той захід, де можна було б давати такі коментарі, де Меркель попри все зробила все і сказала саме так, як її попросили.
Пригадаймо, як довго Меркель мовчала щодо реакції на вторгнення рф весною, аргументуючи небажанням заважати німецькому уряду своїми оцінками, але потім, коли виступила зі словами, за котрі її вже було варто притягнути до нового Нюрнбергського процесу у якості не тільки свідка, але й обвинуваченої.
І тут сьогодні фрау Меркель так надзвичайно швидко відреагувала на поточну ситуацію щодо погроз її шефа путіна.
Тож, ще раз наголосимо, що ситуацію у війні і з пасивністю переляканого Заходу в допомозі України міг би переломити світовий процес над Меркель…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності