Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Чим відгукнуться Україні її санкції проти Білорусі?..

На засіданні уряду члени Кабміну таки погодили запровадження санкцій проти діячів влади під керівництвом Олександра Лукашенка у Білорусі. Для їх застосування ще потрібно рішення РНБО, тепер залишається чекати, чим це обернеться для самої України, яка чимало товарів експортує та імпортує саме від свого сусіда із яким має найдовшу протяжність північного кордону?..
Санкції пропонується ввести щодо фізичних осіб, причетних до фальсифікацій результатів виборів, а також осіб причетних до залякування і придушення мирних протестів 9 серпня 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Відповідні санкції передбачають накладення заборони на в’їзд на територію України, можливе володіння рухомим і нерухомим майном та іншими активами в Україні — терміном на три роки.

Ці санкції пропонується застосувати у тому числі, зважаючи на відповідні санкції ЄС.
Зокрема, міністерствам економіки, фінансів, юстиції, закордонних справ, ДПСУ, ДМС разом із СБУ та Нацбанком документом доручають контроль за виконанням рішення.

МЗС за умови ухвалення цього рішення, має проінформувати ЄС, США, Канаду, Велику Британію та інші держави про це.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності