Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Директор ЦРУ теж “вангує” на наслідки бунту пригожина

Бунт ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина став новим викликом російській державі. Він продемонстрував роз’їдаючий ефект війни диктатора володимира путіна проти Україні.
Таку думку висловив директор ЦРУ Вільям Бернс, повідомляє агентство Reuters.
«Вражає, що Пригожин перед своїми діями уїдливо звинувачував Кремль в безглуздому обґрунтуванні вторгнення в Україну і на адресу російського військового керівництва під час війни», – зазначив розвідник.
Бернс вважає, що наслідки перевороту позначатимуться на росії ще довгий час.
«Наслідки цих слів і дій будуть позначатися ще довгий час – яскраве нагадування про роз’їдаючий вплив війни Путіна на його власне суспільство і його власний режим», – заявив глава ЦРУ.
Бернс вважає, що заколот Пригожина став збройним викликом російській державі.
Нагадаємо, що на росії знайшли начебто логічне пояснення тому факту, що під час захоплення 24 червня Ростова-на-Дону найманцями ПВК «Вагнер» їх вийшли зустрічати місцеві мешканці.  Місцевий  губернатор повідомив, що то були не ростовці, а переодягнені у цивільне найманці.
Вранці 24 червня пригожин зі своїми найманцями взяли під контроль Ростов-на-Дону та вирушили на москву, бажаючи з’ясувати стосунки із міністром обороні рф сергієм шойгу та начальником генштабу Збройних сил російської федерації валерієм герасимовим.
Проте вже ввечері лідер найманців дав «заднюю» та відлетів до білорусі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності