Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Екс-бойовика Л/ДНР заарештовано в його рідній Бразилії (відео)

В Бразилії поліція затримала 36-річного колишнього бойовика «ДНР» Рафаеля Маркуса Лусваргі за зберігання наркотиків і боєприпасів.

Про це повідомляє бразильське видання Globo.

Колишній бразильський бойовик «ДНР» і «ЛНР» Рафаель Лусваргі, був засуджений в Україні на 13 років за терористичну діяльність, однак його звільнили за обміном полоненими з ОРДЛО.

Повідомили, що він знову опинився у в’язниці, однак тепер в Бразилії. Його обвинувачують у незаконному обігу наркотиків та зберіганні зброї.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Уточнюють, що під час патрулювання поліція зупинила Лусваргі та ще одного 25-річного чоловіка. Вони злякалися та почали поводити себе дивно, це викликало підозру у правоохоронців і вони вирішили ретельніше перевірити чоловіків. Під час допиту чоловік зізнався, що хотів купити у Лусваргі марихуану.

Під час огляду оселі бойовика «ДНР», правоохоронці знайшли та вилучили 25 кілограмів марихуани і 350 боєприпасів калібру 9 міліметрів. Також поліція вилучила мобільні телефони, мотоцикл, кілька паспортів та інші документи. Затриманий заявив, що кілька тижнів тому на прохання інших нібито невідомих осіб погодився зберігати наркотики і боєприпаси в будинку.

Vídeo do Serviço de Segurança da Ucrânia mostra a prisão de Rafael Lusvarghi — Foto: Reprodução/Youtube/Serviço de Segurança da Ucrânia

Нагадаємо, у Чехії суд відправив під варту трьох бойовиків, які за версією прокуратури воювали проти України на боці «ДНР».

Додамо, віцепрем’єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков повідомив, що президент Росії Володимир Путін фактично офіційно визнав псевдореспубліки «ЛНР» та «ДНР», що автоматично виводить Росію з Мінських угод.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності