Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Епідемія сифілісу в США… і не тільки

В США починається епідемія сифілісу…

Про це повідомляє видання Bloomberg.

В Сполучених Штатах вперше за 70 років зафіксували понад 200 000 випадків сифілісу:

у 2022 р. захворювання діагностували 207 000 разів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Подібний показник востаннє спостерігався в 1950 р. — 217 000. З тих пір захворюваність скорочувалася, в 2 зафіксували лише 31600 випадків.

Для загалу: збільшення кількості заражень у США відбувається на тлі нестачі грошей для медичних установ та зростання поширення інфекції, пов’язаного зі збільшенням вживання наркотиків та незахищеним сексом, пише видання.

Але якщо згадати про теорії штучного походження коронавірусу і світової змови, то не зайвим буде офіційно повідомити читачам, що компанія Google, яка підпадає виключно під юрисдикцію Федерального суду США (є урядовим прожектом?), а тому судові позови від міжнародних компаній проти Google, звісно, залишаються незадоволеними, ввела у список заборонених слів в інтернет-публікацій (т.зв. стоп-слова, в разі їх наявності пошукова система Google відразу блокує вашу статтю і її хіба можна буде знайти за чітко відомим вам посиланням – адресою).  Отож до цих стоп-слів від  Google відносяться наступні: венеричні захворювання, захворювання що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), венерологія, дерматовенерологія, таблетки, інтимний захист, контрацепція, сифіліс, гонорея (нім. – трипер), хламідіоз, герпес, трихомоніаз, гарднерельоз та багато інших. А тут ще проблема мігрантами… і за рахунок цього зубожіння місцевого населення, чиїм коштом уряди утримують цих мігрантів…

Чому так?

Замість того, щоб проводити санпросвітницьку роботу серед мас населення, цей монстр світової інтернет-мережі, зрощений коштом держдепу і олігархів, виявляється, тільки сприяє поширенню венеричних захворювань, з епідемїй яких людству вдалося вибратися тільки в середині ХХ століття, а тоді ж відразу з’явився ВІЛ/СНІД?..

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності