Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Ердоган вислав послів США, Німеччини, Франції та ін. західних ліберастів, – черговий приклад Україні

Суботні новини з Туреччини буквально «підірвали соцмережі», коли влада цієї країни всього лише показала свою суб’єктність у міжнародній політичній шаховій грі.

Президент Ердоган заявив, що дав вказівку МЗС Туреччини оголосити персонами нон грата послів 10 країн (США, Франції, Німеччини, Канади, Фінляндії, Данії, Нідерландів, Нової Зеландії, Норвегії та Швеції), які закликали звільнити правозахисника Кавалу, якого звинувачують в спробі держперевороту

Все, цю ситуацію відразу порівняли з Україною, де посли цих західних держав мають безмежний вплив на Офіс Президента і постійно вказують українцям, як «жити», кого випускати і кого призначати.

Варто згадати останні дії нашої влади, які йдуть в розріз або на шкоду інтересів народу, але «радують» західне лобі в особі послів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– видача газу Молдові в борг під умови, що повернуть в лютому (але чи повернуть, адже вони “Газпрому” повинні 700 млн $). Дехто ж каже, що це хабар за викрадення Чауса, а також прохання наших західних партнерів.

– «завезення» близько 5.000 афганських біженців до України та розміщення їх за рахунок бюджету. Це витрати в сотні мільйонів. А головне – це було зроблено на прохання США, а натомість в ОПУ отримали право зустрічі з Байденом.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

– припинення авіасполучення і польотів над Білоруссю на шкоду собі, але заради схвалення Заходу (турки до речі літають і заробляють на цьому мільйони).

– медична реформа, яку вимагали посли і західне лобі, але яка завдала непоправної шкоди всій системі охорони здоров’я. Просто нашій владі не вистачає сміливості про це говорити і зупинити це «самогубство».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– вирубка лісів і вивіз їх в ЄС на прохання західного лобі. До речі це все триває досі, а Карпати “лисіють».

– наглядові ради, які контролюють всі держкомпанії, але управляються західним лобі в інтересах ТНК, а зарплати «мільйонні» їм платять українці.

– покупка списаних на заході кораблів і іншої техніки, щоб порадувати партнерів і допомогти їм з проблемою утилізації застарілих технологій. У цей момент ми не даємо замовлення своїм і не займаємося відродженням свого вітчизняного виробництва, що тягне за собою безробіття, відтік населення в вимушену еміграцію, а бюджет країни втрачає мільярди.

– антикорупційні органи, які прямо контролюються західними структурами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– тиск в просуванні судової реформи в тому вигляді, якому хочуть посли західних країн.

Це тільки частина тих кейсів, де Україні вказують як жити і Офіс Президента «підпорядковується». Після такого, говорити про незалежність України не доводиться, яка стала лише черговим «активом», яким володіють «західні гравці», і які використовують нас її, як їм вигідно.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності