Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Французький геронтофіл* Макрон  відмовляється називати «геноцидом» дії Росії проти українців

Президент Франції Емманюель Макрон відмовляється називати «геноцидом» дії Росії у війні проти України, а також стверджує, що росіяни і українці є «братами».

Відповідаючи в інтервʼю телеканалу France 2, чи він, як і президент США Джо Байден, використовуватиме термін «геноцид» на означення вбивства українців російськими військовими, Макрон сказав: «Я буду обережний із такими термінами сьогодні, тому що ці два народи (росіяни та українці – ред.) – брати».

«Я хочу продовжувати намагатися, наскільки можу, зупинити цю війну та відновити мир. Я не впевнений, що ескалація риторики служить цій справі. Те, що ми можемо з упевненістю сказати, це те, що ситуація неприйнятна і що це воєнні злочини. Ми переживаємо воєнні злочини, які є безпрецедентними на нашій землі, нашій європейській землі», – відзначив Макрон.

Президент Франції, який зараз балотується на другий термін, також відзначив співпрацю Франції з Україною у розслідуванні імовірних воєнних злочинів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Росія в односторонньому порядку розпочала надзвичайно жорстоку війну, тепер було встановлено, що російська армія скоїла воєнні злочини, і тепер ми повинні знайти відповідальних», – сказав Макрон.

Президент США Джо Байден 12 квітня вперше означив словом «геноцид» дії, до яких вдається Росія на території України. Звертаючись до американців, він наголосив, що їхній добробут не має залежати від того, чи «диктатор вчинить геноцид», маючи на увазі дії російського лідера Володимира Путіна щодо українців.

Інші світові лідери, такі як британський премʼєр Борис Джонсон та польський президент Анджей Дуда також використовували слово «геноцид», щоб описати дії Росії в Україні.

Використання такої риторики наразі не тягне за собою ніяких юридичних наслідків, але має значну політичну вагу.

*Геронтофілія є статевим потягом до людей похилого віку. Людина з такими сексуальними уподобаннями є геронтофілом. Слово геронтофілія придумав у 1901 році психіатр Ріхард фон Крафт-Ебінґ. Воно походить від грецької: geron, що означає “стара особа” та philie, що означає “любов”. Геронтофілія класифікується як парафілія, але не згадується в Діагностично-статистичному посібнику психічних розладів або Міжнародній класифікації хвороб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО-колаж із російського видання мировоеобоZрение із таким підписом: “Глядя на жену президента Франции Макрона, складывается ощущение что Панин на спец задании” (Олексій Панін скандальний російський кіноактор, який називає себе бісексуалом і, проживаючи в Іспанії, виступає із жорсткою критикою російської влади і Путіна та російського бомонду)

Як відомо, бездітний Макрон одружений зі своєю шкільною вчителькою, у якої є діти у попередньому шлюбі, який вона розірвала через пристрасть зі своїм учнем…

ФОТО: юний Емманюель і його улюблена вчителька

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності