Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Івано-Франківська міськрада витратить 160 тис. грн на грамоти, коли Районна на папір (?) не має…

У той час, коли новостворена Івано-Франківська районна рада цьогоріч залишається без коштів навіть на папір (який саме – не уточнялося) і в наступному році, мабуть, теж,  Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради (тепер ОТГ з кількома десятками сіл) планує розглянути питання «Про виділення коштів для придбання рамок для грамот і подяк» на доволі кругленьку суму з бюджетних коштів.

Згідно з проєктом рішення, планується виділити кошти з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади за КПКВКМБ 0210180 «Інша діяльність у сфері державного управління» в сумі 157 900 грн (сто п’ятдесят сім тисяч дев’ятсот гривень 00 коп.) на придбання рамок для грамот та подяк.

На що мешканці Івано-Церківська, як ще називають місто через кількість тут церков та капличок на квадратний кілометр території, обурливо запитують, чи бува не простіше обійтися кольоровим принтерним друком (собівартість одного аркуша 1,50 грн) та його ламінуванням (вартість від 2 до 5 грн), і таким чином заощадити понад 80% заявленої суми, а зекономлені кошти витратити бодай на якусь благодійність, якщо у місті уже нічого більше робити, чи подарувати тій же нужденній Івано-Франківській райраді, що майже на половину складається із однопартійців мера Руслана Марцінківа – “свободівців”, щоб купили собі нарешті того паперу чи чого там ще?

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо також, що мер невеличкого в рамках України Івано-Франківська має найбільший в Україні штат заступників та не менший виконком, і всіх їх доволі не скромно преміює…

ФОТО ілюстративне з відкритих джерел

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності