Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Мер “Івано-Церківська” УРОЧИСТО ВІДКРИЄ НЕЗАВЕРШЕНЕ сполучення між двома бульварами

В Івано-Франківську – місті церков, капличок і Свободи “завершуються” роботи з будівництва вулиці Північний бульвар, яку продовжили від вулиці Панаса Мирного до Бельведерської та з’єднують з Південним бульваром.

Як повідомив міський голова свободівець Руслан Марцінків, відкриття заплановане на завтра, п’ятницю 18 червня (кажуть, що більше б пасувало би 13-е число))).

«У п’ятницю я на власному авто відкрию проїзд на Північному і Південному бульварах», – пообіцяв Марцінків в щоденному онлайн-ефірі та на своїй сторінці:

Зараз підрядник малює розмітку. Але роботи будуть продовжуватися і після відкриття.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Ще будуть дороблятися тротуари, велодоріжка. Але проїзд транспорту буде забезпечений. Тобто автомобілям, автобусам можна буде проїхати.Тому в п’ятницю (час ще повідомлю), коли на власному автомобілі відкрию рух в цьому напрямку», – наголосив Марцінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нагадаємо, тендер на з’єднання бульварів провели ще у 2019 році. Тендер виграло ТОВ “Івано-Франківськавтодор”, яке запропонувало виконати роботи за 46 440 000 грн.

Роботи мали бути виконані до кінця червня 2020 року. Тож, мабуть, саме тому мер так поспішає відкрити сполучення (проїзд) поки тільки для автотранспорту поміж єдиних двох бульварів у місті, або чує, що десь провинився і хоче таким “позитивом” відволікти увагу громади та столиці?.. 

У вартість робіт входить прокладання мереж, встановлення освітлення, облаштування інфраструктури, влаштування пішохідних та велодоріжок, знесення будинку на Сонячній, 51-А, озеленення та ін. Але цього усього ще поки нема, і чи буде зроблено до кінця літа, а не червня, є доволі сумнівним.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тому дехто кепкуючи, навіть пропонує назвати сполучення між бульварами “проїздом або “проспектом” ім. Р. Марцінківа” на честь мера (дивіться фотоколаж вгорі), але інші заперечують, аргументуючи тим, що так вже “обізвали міст на Пасічну” – кошторис якого щороку зростає на десятки мільйонів, а він все так і стоїть не добудованим…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

А ось які коментарі пишуть місцеві мешканці під дописом свого “улюбленого” вдруге обраного міським головою Руслана Марцінківа із цей раз фантастичними 83% голосів (Зеленський у 2019 році на президентських набрав тільки 73%):

ФОТОколаж із відкритих соцджерел

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності