Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Конгрес вимагає в Байдена розслідування загибелі уже ДВОХ громадян США та реакції…

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко оприлюднив інформацію про то, що у Конгресі США вимагають розслідування обставин смерті двох американських громадян, які загинули в Україні внаслідок російської агресії.

Геращенко зазначив: “Член Конгресу США Eric Swalwell звернувся до Генерального Прокурора США з вимогою негайно розпочати кримінальне розслідування вбивства окупантами двох американських громадян: журналіста Brent Renaud, убитий в Ірпені. І волонтера Jimmy Hill, убитого у Чернігові.

Конгресмен вимагає встановити та притягнути до відповідальності російських військових злочинців, які це вчинили та їхніх командирів.

Усі українські правоохоронні органи та розвідки нададуть Генеральній прокуратурі США, ФБР, ЦРУ, усю можливу допомогу у встановленні імен командирів підрозділів, генералів, полковників та інших, які віддавали команди стріляти у беззбройних українських та американських громадян із гармат, мінометів та кулеметів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але нагадаємо, що президент США Джо Байден раніше вже неодноразово заявляв, що в разі російської агресії бодай на одному квадратному метрі землі однієї з країн-учасниць НАТО, США та Альянс негайно зреагують на це відкритим вступом у війну на боці України. Але, як бачимо, а ні збитий російський літак на території ЄС, а ні збитий над Румунією безпілотник Росії залишилися не поміченими Пентагоном…

Так само Байден погрожув Росії в разі загибелі від рук її військових бодай одного громадянина США на території України, як бачимо, таких сьогодні теж є уже кілька… Але в Конгресі США негайної жорсткої реакції на це вимагають поки чомусь здебільшого представники республіканської партії США, від якої раніше був обраний Дональд Трамп. Той самий Трамп, нагадаємо, який не тільки не подав руки Путіну на саміті G-20, але й віддав наказ бомбити російський контингент в Сирії, що змісило тоді Путіна дати задню…

 

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності