Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кулеба пояснив, як битиметься Банкова, якщо закінчиться зброя?..

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що у питанні ухвалення Конгресом США нового пакета допомоги Україні «спливає час».

Про це він повідомив в інтерв’ю ABC News.

За його словами, збільшення допомоги Україні потенційно дозволить уникнути прямого зіткнення між НАТО та росією, і тоді воювати вже доведеться американським військовим.

«Якою б не була ціна підтримки України зараз, ціна наведення порядку у світі, якщо Україна програє, буде набагато вищою», – сказав Кулеба.

Він зазначив, що перемога росії надішле сигнал противникам США у світі.

«Якщо Захід не здатний зупинити росію в Україні, кого ще він зможе зупинити в інших частинах світу? Навіть якщо у нас закінчиться зброя, ми битимемося лопатами. Тому що на карту тут для України поставлено існування цієї нації», – заявив глава відомства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Вранці 13 січня рф випустила по Україні 40 ракет і керованих бомб загальною вартістю 240 млн доларів.

Нагадаємо, що унаслідок ворожого ракетного удару по Шостці Сумської області 13 січня зазнав пошкоджень інфраструктурний об’єкт, через що без теплопостачання залишилися біля 12 тисяч квартир.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності