Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Луганщина отримала вакцину проти COVID-19. Кому першим лягати під голку?

Луганщина отримала першу партію вакцини проти COVID-19

На Луганщину 25 лютого надійшла вакцина проти COVID-19 у кількості 14300 доз.

Про це повідомив телеграм-канал Северодонецк Times з посиланням на Луганську обласну держану адміністрацію – обласну військово-цивільну адміністрацію.

Як зазначається, додатково з вакциною отримано шприци ін’єкційні стерильні та контейнери для збору голок та медичних відходів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На першому етапі планують вакцинувати понад 10 тисяч осіб. Це, зокрема, такі категорії осіб:

– працівники мобільних бригад з вакцинації. На сьогоднішній день в Луганській області створено  4 бригади  у кількості 20 осіб;

– медичні працівники (лікарі та середній медичний персонал), які працюють в закладах охорони здоров’я, де надають стаціонарну допомогу хворим на коронавірусну хворобу (в області це 11 лікарень першої хвилі, у кількості 4300 осіб);

– працівники лабораторій, які проводять лабораторні дослідження на коронавірусну хворобу;

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– працівники екстреної медичної допомоги, включаючи водіїв (у кількості – 476 осіб);

– люди, які перебувають у спеціалізованих закладах (інтернатах, будинках для осіб похилого віку) та працівники цих закладів – у кількості 1575 осіб;

– військовослужбовці (включаючи Збройні Сили України та Національну гвардію України), які беруть участь в Операції об’єднаних сил на сході України (у кількості 4000 осіб).

Усі члени мобільних бригад з вакцинації протягом 15 – 23 лютого пройшли практичні навчання з імунізації від COVID-19 вакцинами AstraZeneca (Covishield) та Pfizer/BioNTech у столиці.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності