Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Молдова не підтримає окремі санкції ЄС проти Ірану…

14 серпня стало відомо, що Молдова приєдналася практично до всіх санкційних обмежень Європейського Союзу проти Ірану через військову підтримку, надану росії.

Про це повідомляє Newsmaker.

«Молдова приєдналася до санкцій ЄС. Ми приєднуємося майже до всіх санкцій ЄС», – заявив офіційний представник МЗС Ігор Захаров.

Обмеження передбачають заборону експорту з ЄС до Ірану компонентів, які використовують під час розроблення та виробництва безпілотників.

Крім того, були запроваджені нові обмеження на подорожі та заморожування активів осіб, які підтримують або беруть участь у програмах з виробництва БпЛА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Повідомляється, що Молдова, Північна Македонія, Чорногорія, Албанія, Україна та Боснія та Герцеговина, як країни-кандидати в ЄС, а також Ісландія та Ліхтенштейн, які входять до Європейського економічного простору, приєднуються до санкцій ЄС проти Ірану.

Раніше речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомляв, що Іран може постачати росії безпілотники не лише повітрям, а морськими шляхами.

Іран продовжує використовувати китайські деталі для виробництва дронів, які росія використовує на війні проти України.

Міністерство фінансів США внесло до санкційного списку міжнародну мережу компаній та осіб, які допомагали Ірану отримувати електроніку та обладнання для виробництва бойових дронів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності