Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Молдові залишилося визнати ПРОТЕКТОРАТ РУМУНІЇ, хоча захистити її може тільки Україна

Молдова звернеться за допомогою до Румунії у разі військової загрози з боку росії.

Про це в п’ятницю, 29 липня, заявила президентка Молдови Мая Санду після зустрічі з президентом Румунії Клаусом Йоганнісом, інформує Deschide.

“Ми стурбовані. Ми розглядаємо найбільш песимістичні сценарії. Відповідно, ми готуємося до всіх сценаріїв. І в ситуації, коли Росія спробує напасти на Республіку Молдова, ми, очевидно, будемо просити допомоги”, – сказала лідерка Молдови.

“Ми залишаємося найближчими до Республіки Молдова і не покидаємо вас, незалежно від сценарію, в якому ми всі опинимося внаслідок цієї злощасної війни, яку розв’язала Росія проти України” , – додав Йоганніс.

Нагадаємо, 18 червня за підсумками першого в історії спільного засідання парламенти Румунії та Молдови ухвалили спільну декларацію, в якій, зокрема, засудили воєнну агресію росії проти України та схвалили євроінтеграційне прагнення Кишинева.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності