Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Москалі звозять крадене в Україні зерно до Туреччини, – угода була фарсом

Тільки 22 липня в Туреччині за посередництва цієї країни і ООН було досягнуто (підписано) угоду про безперешкодний експорт зернових із України, щоб уникнути “світового голоду”. Вже наступного дня москалями було завдано ракетного удару по одеському порту, який ООН навіть спробувала виправдати. А вже вчора стало відомо наступну інформацію, яка вчергове доводить, що турки в долі з кацапами:

У турецькому порту Ізмір розвантажилося судно PAWELL, яке вийшло з порту окупованого росією Севастополя. Саме на півострів росіяни звозили зерно, вкрадене на півдні та сході України.

За даними Marine Traffic, зараз судно знаходиться в Егейському морі і йде до порту Кавказ (росія). PAWELL прогулянки під прапором Сирії.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко опублікував відео пересування зерновозів окупантів, які їхали містом у бік порту з Донецького напрямку.

За його словами, у порту відновлено електропостачання та йде підготовка для перевалки зерна.

“Державне мародерство росії морем після невеликої паузи відновлено”, – написав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, приходимо висновку, що турки розуміють тільки “листа Султану”, а договір із москалями в ціні не помінявся з часів Бісмарка…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності