Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

На 1500% зросли психічні розлади через гендерну ідеологію у дівчат Швеції

З 2018 року кількість шведських дівчат, які страждають від розладу гендерної ідентичності (не можуть визначити свою стать) зросла на цілих 1500%. Серед хлопців – на 400%. Про це повідомляє Шведська національна рада охорони здоров’я, йдеться на сайті Родина.8678hfjghr44

Кількість людей, які страждають від розладу гендерної ідентичності у Швеції становить близько 6000. Тобто це ті люди, які не можуть зрозуміти якої вони статі і як їм себе поводити. Ймовірно, що ця кількість зростатиме в найближчі роки, оскільки все більше людей звертаються за допомогою та проходять тестування на гендерну дисфорію, повідомляє шведське телебачення SVT.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИЛібералізм породив нове захворювання – ГЕНДЕРНУ ДИСФОРІЮ. Шведський досвід

Статистика у Швеції показує жахливу тенденцію. Кількість дівчат віком 13-17 років, які страждають такими розладами зросла на 1500% з 2008 року. Серед хлопців-підлітків відсоток збільшився на 400%.

Крім цього, люди, що страждають від розладу гендерної ідентичності, як правило, вчиняють більше самогубств, ніж інші групи осіб. Із приблизно 6 000 людей з діагнозом гендерної дисфорії (розлад гендерної ідентичності) покінчили життя 21 чоловік та 18 жінок.

ПРИНЦИПОВО:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Люди з гендерною дисфорією, які покінчили життя самогубством, також страждали від численних психіатричних станів, тому іноді важко дізнатися, що було причиною суїцидальних тенденцій”, – каже Пітер Салмі з Національної ради охорони здоров’я

Шведи кажуть, що не знають причин такого різкого збільшення кількості випадків розладу. Однак ми не можемо відкидати впливу нав’язливої пропаганди ЛГБТ-ідеології. До неї особливо сприйнятливі молоді люди з ще нестабільною емоційністю та психікою. Вони часто стають об’єктами пропагандистських дій.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Так само і у Великобританії, де навіть дітям кажуть, що вони можуть мати іншу стать, ніж вони є біологічно. Процедурам “зміни статі” піддаються навіть без згоди батьків.

У Швеції стався гучний випадок 14-річної дівчини, якій хірургічно видалили груди після того, як вона остаточно вирішила бути хлопчиком.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сьогодні ми бачимо значну активізацію ліберальних та ЛГБТ-організацій абсолютно на всіх рівнях. Останнім часом під видом боротьби за рівність прав чоловіків і жінок йде повномасштабний процес впровадження гендерної ідеології, в якій насправді лежить зовсім інша концепція.

Насправді, під словом “гендер” розуміється індивідуально обрана роль, яка може співпадати зі статевими ознаками, а може й не співпадати. І якщо статей є лише дві – жіноча та чоловіча, то «гендерів» значно більше. На сьогодні різних типів «гендерів» налічується понад 100, і їхня кількість постійно збільшується.

Джерело: Собор

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності