Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Наступної доби після вакцинування від COVID на Львівщині помер чоловік

На Львівщині помер 63-річний чоловік наступної доби після вакцинування від коронавірусу.

Про це у себе на Фейсбуку повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

15 квітня чоловіка провакцинували в одному із тимчасових пунтів щеплення. Поки що невідомо, що могло спричинити летальний випадок.

Також Максим Козицький уточнив, що чоловік мав хворобу серця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Щодо смерті чоловіка 63 років. За попередньою інформацією, згідно з лікарським свідоцтвом про смерть, у померлого була атеросклеротична хвороба серця, cтенозуючий кардіосклероз та гостра серцево-судинна недостатність», – написав він.

Нагадаємо, як раніше розповідала у коментарі журналістам головний медик Львова Леся Кобецька, за кожним, хто провакцинувався від коронавірусу, упродовж трьох днів має стежити сімейний лікар.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

В його обов’язках – подзвонити, спитати, як почувається людина і чи нічого її не турбує.

Додамо, що цього тижня у Львові розпочали вакцинацію освітян, працівників комунальних служб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що військовосужбовиця, яка наприкінці березня померла за два дні після щеплення від коронавірусної хвороби COVID-19, теж мала захворювання серцево-судинної системи, повідомляє Міністерство охорони здоров’я з посиланням на попередні дані Військово-медичного клінічного центру Південного регіону.

Станом на кінець минулого тижня, п’ятницю 16 квітня, в Україні від коронавірусу зробили 432 829 щеплень, 13 529 за попередню добу.

У Львівській області – це загалом 31 732 людини (+2 659).

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності