Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Навіщо таке ООН, де Радбезом головує московія (росія)?

За час свого існування ООН щоразу доводить Світу свою неспроможність чи небажання чось вирішити, чи на щось суттєво вплинути. – Скільки за 70 років його існування в Азії, Африці, латинській Америці було державних переворотів зі змінами режимів і ГЕНОЦИДІВ, жертвами яких стали не десятки, а сотні мільйонів людей? – Відповідь на це риторичне питання: БЕЗЛІЧ. – І ось сьогодні радбезом цієї вічно “занепокоєної” ООН тепер починає головувати росія. Це замість того, щоб цей шмат лайна виключити з Організації, їй ці ліберал-демократи довіряють свій Радбез. То на хчорта потрібна у Світі ця дурнувата Організація, щоб красти через різноманітні гранти гроші, за які реально можна було б покращити життя бодай на одному континенті?

Отож перешкодити кацапському головуванню навряд чи вийде, оскільки воно передбачене графіком роботи РБ ООН. Однак, як заявляв глава МЗС Дмитро Кулеба, Україна працює над тим, щоб країна-агресор була виключена з Радбезу і з ООН загалом.

«Ми систематично працюємо над доведенням нелегітимності перебування росії в ООН. Вона має бути загнана в кут існуючими юридичними процедурами, щоб не мати змоги розповсюджувати брехню про війну в Україні і зловживати своїм головуванням», – пояснював Кулеба під час онлайн-дискусії, присвяченої темі вигнання Росії з Радбезу ООН.

Своєю чергою речник МЗС України Олег Ніколенко в коментарі виданню зазначив, що Україна планує разом з партнерами привертати увагу до нелегітимності перебування росії в РБ ООН шляхом колективних демаршів та інших кроків.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, якщо рф все ж буде головувати в Радбезі ООН з 1 квітня, то її потрібно процедурно загнати в кут та не дати можливість просувати хибні наративи про війну проти України.

Нагадаємо, московія (російська федерація) має взяти на себе головування у Раді безпеки ООН. Проте існує триетапний процес, який допоможе цього не допустити.

За графіком ООН у квітні 2023 року країна-терорист росія на місяць візьме на себе головування в Раді безпеки, якщо не буде вжито заходів проти такого насильства над правосуддям.

Раніше ми писали, що литовська політикиня Раса Юкнявічіне зазначила, що в Європейському парламенті створили спеціальний комітет з розслідування впливу рф всередині ЄС на політичні процеси.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності