Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Не хочуть янкі визнавти державу росію, тоді англо-сакси визнають терористичною бодай партію “Єдина росія”

У Британії запропонували визнати партію “Єдина росія” терористичною організацією, заявив член комітету у закордонних справах британського парламенту Ліам Бірн після візиту до Києва.

“Пропоную розглянути посилення тиску на російську еліту шляхом оголошення “Єдиної росії” терористичною організацією, як ми це зробили в разі ЕТА, “Хезболли” або ХАМАС, заборона на російські туристичні візи та сильніші гарантії для експорту зерна, наприклад заборонена для польотів зона над Чорним морем”, – зазначив британський політик.

Про це заявив член комітету у закордонних справах британського парламенту, депутат Лейбористської партії Ліам Бірн після візиту до Києва.

Він назвав три причини успішного контрнаступу Збройних сил України:

  • Україна веде війну за незалежність і може мобілізувати більше ресурсів;
  • провал військової стратегії Росії;
  • військова допомога Заходу.

“На сьогоднішній день Росія витратила величезні ресурси і мало що отримала і в короткостроковій перспективі не сподівається на мобілізацію для досягнення нових проривів. Пора вийти за рамки фрази “Путін повинен зазнати поразки” і встановити цілі, підкріплені зобов’язаннями з військового постачання для їх досягнення”, – зазначив британський політик.

За його словами, такими цілями може бути створення безпечного повітряного простору над Україною за рахунок комплексної протиповітряної оборони, повна деокупація української території, переслідування РФ за агресію і військові злочини, стягнення репарацій і повернення всіх полонених і переміщених осіб.

“Пропоную розглянути посилення тиску на російську еліту шляхом оголошення “Єдиної Росії” терористичною організацією, як ми це зробили в разі ЕТА, “Хезболли” або ХАМАС, заборона на російські туристичні візи і сильніші гарантії для експорту (зерна), наприклад заборонена для польотів зона над Чорним морем”, – підсумував Бірн.

Раніше наша ґазета “ЗЛ” повідомляла, що путін планує, щоб “ЄР” очолила його дочка, а нещодавно секретар генради путінської партії “Єдиної Росії” Андрій Турчак прибув до Херсона, де окупанти призначили “мером” Володимира Сальдо.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності