Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Нова “УНІЯ” України і Польщі, – разом вже колись Москву палили…

Польща має намір розмістити бази НАТО на постійній основі, у той час, як перелякана і знахабніліа Швеція заявила, що у разі схвалення її заявки на вступ до НАТО, вона виступить проти розміщення ядерної зброї та військових баз на своїй території, заявила днями правляча партія Швеції…

“У країнах східного флангу НАТО мають бути створені постійні бази союзників. Польща готова побудувати такі бази на постійній основі, включаючи бази для підрозділів легкої піхоти”, – сказав сьогодні на форумі безпеки у Варшаві прем’єр-міністр країни Матеуш Моравецький після того як у Вашингтоні заявили, що США не мають наміру скорочувати чисельність своїх військ у Європі, а, можливо, навіть збільшать її.

Ну, а після того, як вихідними, що минули Україну знову відвідав президент Польщі і виступив у Верховній Раді, ще раз довівши, що Польща на сьогодні є чи не єдиним союзником, який повністю усвідомлює всю серйозність російської загрози не тільки Україні, а й Східній Європі, і що Росію треба не зупиняти, а бити (у Польщі сьогодні як ніде більше в ЄС готуються до потенційної війни із РФ) президент України Зеленський анонсував внесення до парламенту найближчим часом законопроекту про особливий правовий статус громадян Польщі. Про це повідомила народний депутат Ольга Совгіря.

Запроваджується загальний митний контроль із Польщею. Це значно прискорить проходження процедур на кордоні та прибере більшість корупційних ризиків.

Попередньо, кажуть політаналітики,  готується законопроект, який буцімто дозволить полякам отримати в Україні де-факто та де-юре ті самі можливості, що й в українців.

Це може означати, що поляки зможуть бути призначеними на посади у державних стратегічних підприємствах та концернах із повним доступом до секретних даних, як це вже було раніше, скажім на тій же “Укрзалізниці”. Також можлива інтеграція силовиків і т.ін. Але усе це поки здогадки, бо самого законопроекту поки ніхто не оприлюднював.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Єдиним висновком тут поки може бути те, що війна, яку розпочали кацапи проти України, спровокувала відродження Унії Польщі та України, де бракує ще Литви із Білоруссю, хоча вже один білоруський полк воює в складі ЗСУ проти Росії. Тож, панове, разом маємо шанс повторити славетні часи, коли разом Москву палили!..

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності