Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ОБСЄ “героїчно” тікає з України, але броньовані джипи, броники та шоломи могли б передати ЗСУ…

Те саме ОБСЄ яке впродовж останніх 8 років на українському Донбасі в притул не бачило російських військ і у своїх звітах писало, що все в Україні гаразд, сьогодні “героїчно” тікає з в уже явно відкритій формі охопленої війною країни, однією з причин якої, можливо, саме могли бути сліпота і звіти цієї міжнародної “Місії лібералів-дармоїдів”, як їх ще кулуарно називають у світі.

Чинний голова ОБСЄ, міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау і генеральний секретар ОБСЄ Хельга Марія Шмід оголосили, що ОБСЄ найближчим часом згорне роботу Спеціальної моніторингової місії в Україні.

Як інформує пресслужба ОБСЄ, це рішення стало наслідком відсутності консенсусу на Постійній раді Організації з безпеки та співпраці в Європі 31 березня 2022 року щодо продовження мандату місії (рішення заблокувала росія).
Рау запевнив, що ОБСЄ буде продовжувати свою діяльність в Україні відповідно до наявних зобов’язань ОБСЄ. Генсек організації Шмід цинічно зазначила, що “місія грала життєво важливу роль впродовж 8 років, надаючи об’єктивну інформацію про події на місцях та сприяючи діалогу сторін“.

“ОБСЄ негайно розпочне оперативні, адміністративні та фінансові кроки для максимально відповідального та економічно ефективного закриття Місії, при цьому безпека членів місії по всій Україні залишатиметься пріоритетом”, – сказала Шмід.

Чесно кажучи, українці за ці 8 років втомилися від такої “об’єктивності” ОБСЄ, окремі представники якої часом поровадили в українському тилу, подалі від передової і зони ООС, доволі аморальний спосіб життя (європейська зарплата і різні відшкодування тут їм це дозволяли), поки інші розсікали Україною на доволі дорогих броньованих позашляховиках, – тому не будуть за ними дуже сумувати, але гонорово натякають у соцмережах: “раз вже Місія зрозуміла, що її  “місія нездійснена” і ні Том Круз, ні Голлівуд тут не допоможуть, то, щоб хоч трішки покращити згадку про себе серед українців, ОБСЄ могла б увесь свій автопарк передати на потреби ЗСУ, адже за західними стандартами й так незабаром доведеться списувати ці позашляховики”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож спостерігаючи за усім вищеописаним, іванофранківці та вимушені переселенці, котрі проживають в місті, де знаходився один із офісів Місії (кажуть, зокрема і в мережах пишуть, передова ООС знаходилася десь поміж місцевих ресторанів і повій) та мешканці інших міст, де також перебували представники цієї Місії, звернулися до ОБСЄ з проханням передати на потреби України майно Місії: десятки броньованих машин, захисні шоломи, бронежилети, комп’ютерне устаткування та медикаменти наразі, які наразі залишаються без належного використання…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності