Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Під Кирилівкою проти ЗСУ воюють… білоруси

В окупованій Кирилівці нещодавно помітили білоруських військових. Мова може йти про найманців, але це точно не представники армії білорусі.
Про це заявив начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євгеній Єрін в ефірі телемарафону.
«Про цю ситуацію відомо не багато. Може, у мера Мелітополя більше там «очей»Що стосується якихось білоруських найманців, то якщо вони там і є, то це якась невелика група, на яку в цілому можна не звертати увагу. Єдине, що можна сказати – саме штатних лінійних підрозділів білоруської армії на даний час там немає», – розповів Єрін.
Нагадаємо, до тимчасово окупованої Кирилівки в’їхала група білоруських військових, ймовірно, із створеної режимом лукашенка приватної військової компанії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності