Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Пішла, щоб відразу повернутися – Зеркаль стала радницею Міністра…

Екс-радниця голови правління “Нафтогазу” найефективніша фахівець у своїй справі Олена Зеркаль тепер стала радницею міністра енергетики Германа Галущенка.

Про це повідомляє прес-служба Міненергетики та сама Зеркаль на своїй сторінці.

1 червня міністр Галущенко та єврокомісар Кадрі Сімсон обговорили виконання плану реалізації Меморандуму про взаєморозуміння щодо стратегічного енергетичного партнерства між Україною та ЄС та Угоди про асоціацію.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сторони приділили увагу питанню газопроводу “Північний потік-2”. Єврокомісар Кадрі Сімсон підтвердила, що позиція європейської сторони є незмінною в цьому питанні: “Північний потік-2” не виконує функцію диверсифікації постачання газу, ЄС не підтримує реалізацію цього проєкту“, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з української сторони у зустрічі також взяли участь заступник міністра енергетики з питань європейської інтеграції Ярослав Демченков, радник міністра Олена Зеркаль.

Коли мене запитували «Що далі?», я думала взяти деяку паузу. Але питання інтеграції, просування та захисту інтересів України як в ЄС, так і за його межами не чекатимуть. Ми усі маємо докладати зусиль для цього і мої досвід та знання у цьому питанні, сподіваюся, будуть корисними та ефективними.
Не можна стояти осторонь, коли на геополітичній шахівниці розігрують такі високі ставки.
З цього тижня матиму дорадчий голос в міністерстві енергетики. Рада, що до керма міністерства прийшли люди, готові обговорювати складні проблеми та рішення, які передбачають кропітку роботу. Вікно можливостей для України стрімко закривається, я буду намагатися це донести на всіх можливих рівнях.
Уже встигли обговорити із Єврокомісаркою Кадрі Сімсон питання енергетичного партнерства України та ЄС. Не обійшли стороною і «Північний потік-2». Пані Сімсон підтвердила, що позиція європейської сторони є незмінною в цьому питанні: «Північний потік-2» не виконує функцію диверсифікації постачання газу, ЄС не підтримує реалізацію цього проекту»“, – написала Зеркаль у Facebook.

Нагадаємо, радник голови правління “Нафтогазу” Лана Зеркаль покинула компанію після звільнення Андрія Коболєва і призначення головою компанії Юрія Вітренка.

Раніше Кабінет міністрів звільнив Андрія Коболєва з посади голови правління НАК “Нафтогаз України” і призначив Юрія Вітренка головою правління “Нафтогазу”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ФОТО з відкритих джерел

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності