ВІЙНА

Показове затримання воєнкома Одещини

Правоохоронці затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

Раніш Борисову оголосили про підозру у незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень та в умисному ухиленні від несення служби. Він намагався втекти від слідства, при цьому використовував елементи конспірації (змінював номери телефонів, автомобілів, місце розташування).

Активні пошуки тривали два дні. Врешті-решт скандального ексвоєнкома виявили та затримали у Києві.

Враховуючи намагання Борисова сховатися від правосуддя, працівники ДБР проситимуть суд залишити його під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, в червні ц.р. ЗМІ опублікували результати дослідження, які підтвердили, що родина начальника Одеського обласного ТЦК і СП Євгена Борисова під час повномасштабної війни придбала  на іспанському узбережжі нерухомість та автівки на мільйони доларів.

Сам Борисов заявив, що нічого про це не знає, а розслідувачі припускали, що такі великі кошти було отримано «завдяки» схемам відкупу чоловіків призовного віку від мобілізації в регіоні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Борисов незаконно збагатився на суму 188 млн грн, порахували співпрацівники Національного агентства з питань запобігання корупції.

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version