Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Посол Польщі висловив свою підтримку послу Ізраїлю щодо Бандери

Виявляється, що посла Ізраїлю в Україні Леона Джоеля у його цинічному українофобському висловлюванні щодо вшанування українцями свого провідника та героя України Степана Бандери у День його народження 1 січня, як “колаборанта нацистського режиму“, також підтримав посол Польщі в Україні Бартош Ціхоцький.

Польський посол теж обізвав Степана Бадендеру уже іншими словами, назвавши героя України “ідеологом злочину і ненависті”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Дідо Президента Польщі Дуди загинув в лавах УПА під Болеховом

Такі слова посол вжив у дописі, в якому підтримав посла Ізраїлю в Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон на початку січня опублікував у Твіттері своє обурення з приводу масових вшанувань в Україні Дня народження провідника і національного героя Степана Бандери (мав єврейські гени), де посол держави, що досі не визнала Голодомор в Україні геноцидом, обізвав “колаборантом нацистського режиму”. Тоді новина про це викликала масове невдоволення українців, які вимагали негайної реакції Президента України на висловлювання посла і вислання його за межі України, але реакції Зеленського та уряду нема й досі…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Через це київські націоналісти влаштували акцію протесту під посольством Ізраїлю. Саме про ці дії і висловився Бартош Ціхоцький у Твіттері.

Сироти від ідеолога злочину і ненависті «нехай відступлять назад і нехай посоромляться”, – пише польский посол.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: “Вы нам ещё за Севастополь ответите”, – що не договорила Юлія Навальна/Бодрова

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності