Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

ПРЕЦЕДЕНТ у ВР – закон про деолігархизацію надішлють до Венеціанської комісії після 2-читання

Закон про деолігархизацію після підписання президентом Зеленським буде повторно надісланий до Європейської комісії «За демократію через право» (Венеційську комісію).

Про це повідомив голова Верховної Ради Дмитро Разумков журналістам.

«Щойно цей закон буде підписаний, його надішлють до Венеційської комісії вже у другому читанні. Хоча це буде прецедентом, оскільки до цього всі законопроекти, що надсилали до Венеційської комісії, були в редакції першого читання», – зазначив спікер.

За словами Разумкова, відправку документу до Венеційської комісії цілком підтримує й президент Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нагадаємо, комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони і розвідки попросив  спікера поставити на переголосування ухвалений 23 вересня закон про олігархів №5599 через виникнення юридичної колізії.

Як пояснив депутат від фракції «Голос» Ярослав Железняк, народні депутати врахували одночасно три суперечливі правки (396, 398, 406).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності