Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Республіканці вимагають у Байдена і Шольца перестати гратися у демократів і негайно передати україні справжню зброю

Республіканці вимагали терміново передати Україні необхідну зброю, не тільки танки, а й дальнобійні ракети ATACMS.

Про термінову передачу критично важливої зброї Україні попросили представники республіканської партії Сполучених Штатів Америки. Політики звернулися до президента Джо Байдена та німецького канцлера Олафа Шольца. Відповідна постанова була опублікована на сайті комітету Палати представників із закордонних справ.

Так Майкл МакКол, Голова комітету Палати представників із закордонних справ, та Майк Роджерс, голова комітету Палати представників із збройних сил, виступили із закликом до адміністрації США та її союзників терміново передати Україні критично важливе озброєння, яке допоможе відбити наступ рф. У заяві йдеться про те, що поточна позиція Байдена та інших політичних лідерів виглядає як слабка та нерішуча політика. У якості прикладу політики згадали відмову від санкцій проти “Північного потоку-2”.

Хоча ця політика не змогла стримати цей конфлікт, нинішня нерішучість і самостримування продовжать його, що коштуватиме українцям життя.

За словами авторів звернення, уряди Шольца і Байдена мають наслідувати приклад Великобританії та Східної Європи й все ж передати Україні танки Leopard 2 та далекобійні ракети ATACMS, про які вже давно просила Україна.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності