Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Росія збільшує свій контингент в анексованому Криму

Очільник Міноборони РФ Сергій Шойгу наказав наростити військове угруповання в окупованому Криму нібито для надання допомоги постраждалим від повені.

Наразі з наслідками повені борються 21 тисяча військових армії окупанта.  Військові проводять роботи у 36 населених пунктах окупованого півострова, пише ТАСС.

«За дорученням президента Російської Федерації Владіміра Путіна міністр оборони Росії генерал армії Сергій Шойгу дав указівки щодо нарощування угруповання, задіяного для надання допомоги жителям Республіки Крим, постраждалим в результаті надзвичайної ситуації, викликаної тривалими опадами», — Міноборони РФ.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У 2021 році Російська Федерація перекинула у тимчасово окупований Крим додатково 15-25 тисяч своїх військовослужбовців. За оцінкою місії США в ОБСЄ, чисельність російських військових на півострові становить 31 500 осіб. Окупація українського півострова Крим обійшлася агресору в мільярди доларів.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності