Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Спецпроєкт. Донбас.

Російський завод “Молот-Оружие” рятують від банкрутства через… санкції

Міжнародні санкції та посилення збройового законодавства ледь не погубили одне з найстаріших збройових підприємств Росії.

Так інформаційне агентство ТАСС повідомило про те, що в рамках порятунку від банкрутства заводу «Молот-Оружие» надано фінансову допомогу.

За словами директора заводу Равіля Нургалєєва, підприємство було прийнято від попередніх власників з великими боргами, і виникла ситуація, коли без допомоги держави впоратися виявилося важко. Крім фінансової допомоги Мінпромторг розробив різні заходи підтримки, в тому числі нові контракти.

На порятунок заводу від банкрутства виділено 463 млн рублів – ці гроші спрямовані на погашення боргів. У керівництві заводу вказують, що підприємство відчуває фінансові труднощі у зв’язку з міжнародними санкціями і неможливістю постачати продукцію на експорт, а також зменшенням попиту на внутрішньому ринку цивільної зброї в зв’язку з посиленням збройового законодавства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підприємство «Молот» було засновано в 1940 році в Загорську Московської області на базі заводу залізних виробів. У 1941 році виробництво було евакуйовано в селище Вятскіє Поляни Кіровської області і розміщено на базі шпульної фабрики. Одним з перших зразків продукції «Молота» став легендарний ППШ. У 2009 році через борги завод був реорганізований в ТОВ «Молот-Оружие».

Промо-ролик заводу «Молот-Оружие»:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності