Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ще одного ТЦКшника тільки оштрафували, – ознак корупції не знайшли?!

Коломийський міськрайонний суд визнав винним у недбалому ставленні до військової служби майора Андрія Фелісєєва, який безпідставно виключав офіцерів запасу з військового обліку.

За вчинене суд призначив військовому дрібний штраф — 2 465 гривень.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у серпні 2023 року, майор Андрій Фелісєєв працював на посаді начальника відділення офіцерів запасу і кадрів одного з військкоматів.

Після початку повномасштабної війни чоловік безпідставно виключив з військового обліку всього буцімто 16 офіцерів запасу з подальшим правом для них виїздити за кордон.

Офіцери запасу були виключені з військового обліку без оформлення та затвердження 16 Регіональною ВЛК свідоцтв про хворобу за станом здоров’я.

На засідання суду Андрій Фелісєєв не прийшов та подав заяву, у якій визнав свою провину.

Посадовця звинуватили у недбалому ставленні до військової служби.

Справу розглянув суд, який визнав майора винним у вчиненні адмінправопорушення, та призначив покарання у вигляді 2 465 гривень штрафу.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності