Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Що не можна було Януковичу, тепер можна Польщі, – водометами по мігрантах у холод

Українські недержавні ЗМІ, телеграм-канали, соцмережі повідомляють про чітко помічені ними подвійні стандарти ліберальної Західної Демократії:

Рівно вісім років тому, у листопаді 2013 року президент-утікач Янукович, який попри своє зло ще задовго попереджав про те, що Україні не бачити членства в ЄС та НАТО, про боргову яму та диктатуру МВФ, підняння тарифів, інфляцію і падіння прожиткового мінімуму та ін., застосував водомети, і весь світ тоді це засудив.

Поляки тоді першими кричали, що це не гуманно.

А вчора, 16 листопада 2021 року, ті самі поляки на польсько-білоруському кордоні в доволі холодну погоду застосували водомети та світлошумові гранати проти мігрантів, серед яких чимало дітей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Але Європа мовчить, поляки вважають це гуманно.

Причина проста, демократія закінчилася, коли це торкнулася особисто поляків та ЄС. Ось як про це повідомляє головний пропагандистський рупор Держдепу США РадіоСвобода, читайте тут, – і жодного осуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Світ подвійних стандартів дедалі більше дискредитує себе. А німецькі демократи-ліберасти із Бундестагу (читай РЕЙХстагу) пропонують відправити потоки мігрантів від Польщі в Україну, а собі вони залишуть “Північний потік-2” і вічну дружбу та вдячність Путіна. Це – щастя, що в України є її РНБО із Президентом та секретарем Даніловим, який знає куди послати німецьких ліберастів-демократів.

В цілому бюджету України вистачить і тягара у вигляді 5 тис. афганських біженців, нав’язаних їй Держдепом Байдена, тим самим, що допустив завершення будівництва ПП2 й так і не надав Україні омріяний нею статус “головного союзника США поза НАТО”…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності