Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Що за Кримінально-процесуальний кодекс під час війни діє в Україні?!

 – субмарин, в обхід санкцій РНБО!
Зазначається, що ці запчастини використовували на підводних човнах флоту рф, які завдають ракетних ударів по українській цивільній інфраструктурі.
Зловмисником виявився мешканець Харківщини.
За це йому загрожує всього до п’яти років в’язниці! – під час війни країні-агресору, що напала на твою державу, вбиває її мирне населення разом із маленькими дітьми – і до 5 років тюрми, з яких і половини не відсидить?! Але чому тут дивуватися і чого хотіти, коли за діючим сьогодні в Україні КПК навідникам ворожих ракет суди присуджують до 7 років ув’язнення, а окремих колаборантів-посібників окупантів взагалі відпускають під заставу?..

«Щоб обійти заборону на військово-технічне співробітництво з рф, він створив свою компанію, яка закуповувала товари подвійного призначення в українських підприємств і під виглядом «цивільних приладів» постачав їх до рф», – розповіли в СБУ.

Після повномасштабного вторгнення зловмисник намагався налагодити новий канал доставки товарів до рф через треті країни. Втім, завдяки реакції СБУ цьому вдалося запобігти.

Чоловіку повідомлено підозру за статтею (порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю). Йому загрожує обмеження волі на строк до п’яти років.

Раніше на Рівненщині контррозвідкою СБУ було затримано агента російської фсб, який займався коригуванням ворожих обстрілів і здавав ворогу місця дислокації та переміщення сил ЗСУ на південному фронті.

Коригувальнику, який раніше був арештований, збільшили суму застави із 200 тисяч гривень до 1,56 млн гривень. Чоловік «зливав» окупантам позиції ЗСУ, розташування техніки та маршрути руху.

Правоохоронці затримали членів міжрегіональної агентурної мережі фсб рф, члени якої передавали спецслужбі агресора інформацію про військові та стратегічні об’єкти по всій Україні. Керував угрупованням чоловік із псевдонімом «Професор».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності