Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

США імітує захоплення Калінінграда, а Польща стягує війська до кордону з Україною…

Польща розгортає дві бригади тероборони на кордоні з Україною та ще одну у столиці місті Варшава, а ВМС США провели імітацію бойових дій з метою захоплення… сьогодні російського Калінінграда.

За даними аналітичного центру ВМС США, війська НАТО не зможуть захопити Калінінград (Росія) з областю за три дні.Про це пише китайське видання Sina, інформація американців заснована на штабних навчаннях, що відбулися в Польщі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

У маневрах задіяли п’ять тисяч військових, а також велику кількість зброї і техніки.

За інформацією порталу, в разі війни РФ і Польщі, то 80% армії поляків буде знищено в перші чотири дні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Зазначається, що, незважаючи на малу площу Калінінградської області в 15 тисяч квадратних кілометрів, там розташовані значні сили Збройних сил РФ. Так там розгорнуті ракетні комплекси “Іскандер”, системи С-400. Також Росія може застосувати розміщені в регіоні бомбардувальники Ту-22М3. Крім того, у росіян є винищувачі МіГ-31, оснащені ракетами “Кинджал”.

Додамо, що китайське видання назвало російський анклав “гострим ножем“, який приставлений до “горла” НАТО.

А очільник польського міністерства оборони підписав рішення про розширення структур територіальної оборони на східному кордоні з Україною.

Три нові бригади частково охоплять територію діючих підрозділах у Мазовецькому, Люблінському та Підкарапарському воєводствах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Будуть створені:

  • 18-а Варшавська столична бригада
  • 19-а Надбузька бригада тероборони (в місті Холм)
  • 20-а Перемишльська бригада тероборони.

Війська територіальної оборони Польщі – один з п’яти видів збройних сил Польщі, формування якого розпочалось 2015 року, як їх резервного компоненту.

Плани передбачають формування резервів, які будуть гранично налічувати до 50 000 осіб частково зайнятих добровольців.

Формально війська ТО Польщі не підпорядковуються керівництву НАТО, проте можуть виконувати певні функції в інтересах альянсу.

Так, передбачається використовувати їх для охорони та оборони маршрутів руху і колонних шляхів при перегрупування військ, а також залучати до участі в протидиверсійних і протидесантних операціях, прочісування місцевості, організації взаємодії з місцевими органами влади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності