Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

США шукатимуть “альтернативу перемозі” України над росією…

Адміністрація США разом із Конгресом шукає альтернативу статусу країни-спонсора тероризму (SST) для росії, щоби ефективно притягти її до відповідальності за агресію, уникнувши непередбачених наслідків для інших країн, заявила перелякана тінь Байдена – держсекретар США Ентоні Блінкен.

Водночас сам президент США Джо Байден застеріг кремлівського лідера від будь-якої ескалації війни в Україні із застосуванням ядерної або хімічної зброї, інакше росія матиме серйозніші наслідки, а сам путін та його оточення стануть найбільшими вигнанцями у світі. Про це він сказав у інтерв’ю CBS Evening News.
А ось цікава аналітика поведінки Байдена від Андрія Ілларіонова – екс-радника путіна, який у 2005 році сам подав у відставку, як повідомляє Вікіпедія “Прихильник жорсткої відповіді Заходу на московську агресію проти України та інших країн демократичної Європи.[2]

Також цікава й інша думка Ілларіонова, чому путін таки зважився 24 лютого на повномасштабне вторгнення в Україну:

І найцікавіше, експерт пояснив про прихід до влади у США так званих “марксистів” (Хіларі Клінтон, Обами, Байдена та ін. нових “демократів”), про що постійно уже кілька років поспіль говорять неурядові ЗМІ у США, але мовчать великі медіакомпанії всередині країни та ззовні:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності