Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Республіканці і навіть демократи закликають Байдена бути рішучим у допомозі Україні…

Лідер Республіканської партії США Мітч МакКоннелл закликав дати Україні ATACMS, великі безпілотники та танки. Про це Макконнел заявив у Сенаті.

Сенатор США підкреслив, що українські війська “творять чудеса” із західним обладнанням – вони швидко освоїли такі передові системи, як HIMARS, Javelin та Stinger.

“Українцям потрібно більше зброї, ніж те, що ми їм даємо. Їм потрібно почати отримувати її швидше, а також їм потрібні нові можливості, такі як ракети дальньої дії ATACMS, великі дрони та танки”, – сказав МакКоннелл.

Демократ Річард Блюменталь та республіканець Ліндсі Грем внесли на розгляд Сенату США черговий законопроект про визнання Росії країною-спонсором тероризму.

“необхідність такою мірою зараз як ніколи актуальна“, – заявив сенатор Річард Блюменталь, пославшись на вбивства мирних українців та інші прояви жорстокості, що супроводжують російське вторгнення в Україну.

Також у Сенаті США схвалили резолюцію щодо визнання росії спонсором тероризму. Цей статус спричинить додаткові жорсткі санкції, але демократи з Білого дому на чолі із байденом вперто відмовляються підписати дану резулюцію…

Держдепартамент: США не оголосять росію спонсором тероризму, але обговорюють аналогічні санкції.
Представник Держдепартаменту США Нед Прайс заявив, що Конгрес та адміністрація Байдена обговорюють застосування щодо росії санкцій, аналогічних обмеженням, які накладаються на держави-спонсори тероризму.
“Можливі непередбачені наслідки оголошення росії державою, яка спонсорує тероризм. Ми вважаємо, що існують більш прицільні методи”, – сказав він. Тим не менш, адміністрація Байдена обговорює “аналогічні заходи”, – додав Прайс.
 А ось цікава аналітика поведінки Байдена від Андрія Ілларіонова – екс-радника путіна, який у 2005 році сам подав у відставку, як повідомляє Вікіпедія “Прихильник жорсткої відповіді Заходу на московську агресію проти України та інших країн демократичної Європи.[2]

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності