Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Столтенберг хоче залишитися: тільки, щоб не радикальний консерватор Джонсон…

Норвезький соціаліст-марксист* Столтенберг хоче продовжити свої повноваження в НАТО, – Рolitico.

Видання з посиланням на високопоставленого дипломата пише, що Столтенберг хоче залишитися.

Крім того, багато хто (?) вважає, що продовження терміну перебування на посаді генсека НАТО наразі оптимальніше, ніж обрання нової людини.

Зокрема, Столтенберга ліберал-демократи сприймають як високопосадовця, котрий може зберігати “холоднокровність” (краще звучить “нейтралітет”, – ред.) у кризових ситуаціях.

Нинішній його термін спливає в кінці вересня.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що головним кандидатом на крісло генсека НАТО замість “колишнього”, якщо такі бувають, лівого журналіста Столтенберга прогнозували радикальний консерватора Бориса Джонсона.

Ліберали ж, скоріш показово, висували канадійську віце-прем’єрку христю Фріланд, ту саму українку за походженням, що спільно із Трюдо всупереч санкціям повернула Німеччині та росії турбіну для Північного потоку-1.

Нагадаємо, Джо Байден повідомив, що США не надаватимуть Україні винищувачів F-16…

*Вікіпедія повідомляє, Столтенберг почав свою кар’єру як журналіст у тоді впливовій газеті «Arbeiderbladet», що була офіційним рупором норвезьких лівих. Очолював молодіжне крило Норвезької робітничої партії у 1985–1989. Наприкінці 1980-х — на початку 1990-х перебував у розробці КДБ СРСР під псевдонімом «агент Стєклов». Однак відмовився співпрацювати і повідомив поліцію про свої контакти…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності