Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Відставка прем’єрки Естонії… на фоні Джонсона, вбивства Абе та зради в ЄС і Канаді

Прем’єр-міністр Естонії Кая Каллас заявила про свою відставку. Про це повідомляє Delfi.

Кая Каллас запевнила, що партія Isamaa (Батьківщина) не вимагала її відставки. Хоча члени політичної партії Isamaa неодноразово заявляли, що приєднаються до коаліції, коли Каллас піде з посади прем’єр-міністра.

“Цю пропозицію я зробила сама, тому що, якби я просто призначала нових міністрів, було б багато галасу”, — сказала Каллас.

Повідомляється, що після довгих переговорів партії “Реформати”, “Батьківщина” та “Соціал-демократи” вирішили сформувати нову коаліцію.

Сама Каллас написала про нову коаліцію у своєму Facebook.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Відбулися довгі та детальні переговори, але сьогодні ввечері ми дійшли згоди — Партія реформ формує нову коаліцію з Партією Батькывщина та соціал-демократами”, — написала вона.

Зазначимо, що Кая Каллас з початку масштабного вторгнення росії підтримувала Україну. Вона говорила, що лідерам Євросоюзу немає сенсу розмовляти з президентом росії володимиром путіним, якщо вони дійсно хочуть, щоб він відчув себе ізольованим.

Також вона закликала партнерів не зупинятися на нафтовому ембарго та продовжити тиснути на росію.

Нагадаємо, що напередодні відставки Каллас, 7 липня, у вимушену відставку подав британський прем’єр Борис Джонсон  подав у відставку, в Японіїї було вбито екс-прем’єра Сіндзо Абе,  в чому росіяни відразу звинуватили чомусь саме британські спецслужби, а в ЄС почався черговий рух у бік зради України, до якого приїдналася й навіть Канада…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності