Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Стрімкий зріст COVID-у в Україні після спаду захворюваності, – індійський штам?

Буквально днями МОЗ повідомляло, що в Україні фіксується спад захворюваності коронавірусом, не більше 300 нових випадків на добу, як за минулу добу, 23 червня, зафіксували відразу аж 937 нових випадків коронавірусу. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстровано в місті Київ (223), Дніпропетровській (59), Харківській (57), Донецькій (51) та Київській (51) областях.

У лікарні потрапили 559 осіб, померли – 58, видужало 2 471 особа. Захворіли 33 дітей і 24 медпрацівників.

В Україні можуть почати вакцинувати проти коронавірусу дітей і підлітків. Хоча сьогодні жодна з вакцин, які використовують в державі, не розрахована на імунізацію осіб цих вікових груп.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Delta-варіант коронавірусу, вперше виявлений в Індії, стане домінуючим у світі через свою високу заразливість , вважають у ВООЗ.

Нова хвиля COVID-19, з високою часткою ймовірності, почнеться восени-взимку, заявив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Також нещодавно повідомлялося, що на порозі України вже стоїть новий, т.зв. “індійський”, штам коронавірусу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності