Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Супрун пояснила, що українцям не обов’язково їсти чорну ікру… Януковича погубив Захарченко, Порошенка згубить Супрун

В. о. Мінстра охорони здоров’я Уляна Супрун, у чиїй вищій медичній освіті сумніваються багато українських політиків, цинічно пояснила українцям, що споживати чорну ікру не обов’язково, адже ті самі поживні вітаміни та мікроелементи можна знайти в інших продуктах.

ЧИТАЙТЕМОЗ України проти глінтвейну…

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

«Не обов’язково споживати саме чорну ікру осетрових. Поживні вітаміни, мікроелементи та жири, які вона містить, можна знайти і в інших продуктах», – пише Супрун.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Вона додала, що в Україні та світі поширеною є думка про виключну користь чорної ікри для здоров’я. Водночас деякі лікарі радять вживати саме цей продукт для лікування та профілактики багатьох хвороб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Утім, як зазначила Супрун, стосовно чорної ікри варто пам’ятати важливу річ — це продукт, який отримується з дуже рідкісних осетрових риб, які наразі опинилися на межі вимирання. В Україні осетри занесені до Червоної книги. Головною загрозою для осетрів є браконьєрський вилов цієї риби, головним чином заради їхньої ікри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Більшість корисних властивостей чорної ікри обумовлені вмістом вітамінів, макро- та мікроелементів, незамінних амінокислот та ненасичених жирних кислот. Але існують продукти, які не поступаються своїми корисними властивостями чорній ікрі, втім зовсім не ставлять під загрозу зникнення цілого виду риб», – додала Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун порекомендувала тим, хто хоче прожити довше, «вийти із зони комфорту», а також розповіла, як розпізнати симптоми застуди і грипу.5058_2413273356901023744_n

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності