Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

У Крючкова шукають яйця Резнікова по 17 і не тільки…

Правоохоронці прийшли з обшуками до офісів колишнього помічника народного депутату України Вадима Столара та колишнього депутата Київради Леоніда Крючкова у справі про розкрадання коштів на харчування ЗСУ.

Про це повідомляють ЗМІ.

За даними видань, обшуки пройшли у ТОВ «Атомсервіс», ТОВ «Ректан», ТОВ «Архімагір», ТОВ «Армісет» та ще на кількох фірмах, які пов’язують із Крючковим.

За словами журналістів, «Атомсервіс» нещодавно занижував обсяги постачання продуктів на 5 млн гривень в одному з підрозділів у Харківській області, а також постачав продукцію сумнівної якості та без сертифікації. Замість вершкового масла бійцям ЗСУ подавали спред на пальмовому маслі.

«Однак цікаві не суми, а деталі: замість вершкового масла постачальник закупив небезпечний для здоров’я спред на основі пальмової олії і продавав її Збройним Силам втричі дорожче, ніж реальна ринкова вартість», – йдеться у публікації.

Нагадаємо, що кабінет Міністрів України ухвалив фінальну постанову для роботи державного підприємства Міноборони «Агенції закупівель у сфері оборони».

Уряд затвердив порядок використання коштів для створення статутного капіталу держпідприємства.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, за даними пресслужби Міноборони, витрати міністерства оборони становитимуть 1 трлн 164 млрд гривень, з яких: 862 млрд гривень — на утримання військовослужбовців ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності